Poslední květnový víkend na Klimešce bude dějištěm nejprestižnější evropské soutěže národů Volleyball European Golden League

Opravdu výjimečná a nejen sportovní událost čeká na diváky a fanoušky poslední květnový víkend na Klimešce. V nejprestižnější evropské soutěži národů – Volleyball European Golden League – se v kutnohorské sportovní hale odehraje v pořadí druhé utkání české reprezentace mužů ve skupině B. V sobotu 28.5.2022 od 16:00 hostí Česko tým Belgie a na Klimešce by se měli představit ti nejlepší čeští volejbalisté pod vedením trenéra Jiřího Nováka. Po pořádání dvou finále Českého poháru ve volejbale mužů v letech 2019 a 2021, po evropské kvalifikaci hráčů do 17 let v květnu 2021 je utkání European Golden League další nadstavbou v organizaci volejbalové akce a určitě se řadí mezi nejvýznamnější počiny v dosavadní historii Klimešky. Lístky jsou k dostání v předprodeji v síti Ticketportal – ZDE.

Očekává se podobný zájem jako při Final Four ČP, kdy hráči zažili fantastickou kulisu o 1000 divácích, utkání bude přenášeno stanicí ČT sport na jeho internetovém vysílání.

Ale Klimeška a Český volejbalový svaz přináší další novinku a sice vůbec první vyhlášení nejlepšího českého volejbalisty roku přímo z hrací plochy. V předvečer utkání evropské ligy – v pátek 27.5.2022 od 18:30 vypukne na Klimešce Galavečer českého volejbalu, kdy se ocení nejlepší hráči, hráčky a trenéři sportu pod vysokou sítí.

Slavnostním večerem bude provázet Petr Svěcený za doprovodu DJ Roxtara a součástí galavečera bude i volejbalová akrobatická show!

Exkluzivně pro všechny volejbalové fanoušky a fanynky je vstup zdarma – nutná je ale rezervace a vytištění vstupenek (opět v síti Ticketportal), kapacita diváků je omezena.

Nenechte si ujít tuto parádní záležitost v květnu na Klimešce.

Michal Vavák

Zavřít menu