Domácí florbalisté se poprvé v novém roce představí na Klimešce

Hlavní i tréninková hala budou o nadcházejícím víkendu v zápřahu, diváci se mohou přijít podívat na utkání ve florbalu, házené nebo futsalu.

Sobota 13. ledna bude zejména florbalová. Na obou halách uvidíme turnaj kategorie staršího žactva a to žáků i žákyň, samozřejmě i s účastí domácích z FBC.

Tahákem víkendu bude první domácí utkání elitního týmu mužů FBC Kutná Hora v roce 2024 na Klimešce. Bude to souboj sousedů v tabulce v její první polovině. FBC je na 5. místě, soupeř Panthers Praha Boys U23 na šestém.

Do konce základní části pak zbývají už jen dvě domácí utkání, tak přijďte všichni zafandit.

Od 19 hodin je pak na tréninkové hale na programu futsalové derby okresního přeboru, v němž vyzve kutnohorské N.P.C tým z Kolína.

Neděle 14. ledna bude jen a pouze o házené, Klimešku čeká krajské kolo házenkářského 10-ti boje chlapců a dívek.
Od 8 do 17 hodin se na obou halách představí 6 týmů chlapců mj. z Mělníka, Zruče n/Sázavou nebo Úval a dvě družstva dívčí z Mělníka a Bělé pod Bezdězem. V chlapecké kategorii nechybí tým z domácí TJ Sparta Kutná Hora.

Budou se hrát zápasy, ale i testovat fyzická připravenost hráčů (rychlý běh 2×15 metrů, odraz snožmo nebo rychlost hodu)

Kolotoč tréninkových kempů a sportovních pobytů se na Klimešce roztočí až v druhé polovině měsíce, když postupně přivítá Klimeška kemp minivolejbalu Zdeňka Haníka, florbalový Kemp Talentované Mládeže a volejbalové chlapecké Naděje.

Michal Vavák

Zavřít menu