Klimeška o víkendu – fotbal, florbal, volejbal

Bohaté sportovní menu i se zástupci domácích oddílů nabízí víkendový program v kutnohorské sportovní hale, jedná se hlavně o florbalisty FBC a mladé fotbalisty z týmů z Kutné Hory a jejího okolí.
Ještě před sobotou poskytneme azyl a zázemí ubytovny pro paraplavecký oddíl SK Kontakt z Karlových Varů, který se v sobotu bude účastnit Kutnohorské vlnky, 11. ročníku závodu pro handicapované plavce ve zdejším bazénu.

Sobota 17.února bude hlavně o fotbalu, na obou halách pořádá Okresní fotbalový svaz tradiční zimní turnaj ve fotbale pro děti a mládež. Jedná se o předposlední fotbalový turnaj, závěrečný je na programu v neděli 10.března.

Po fotbale se na hlavní hale přihlásí o slovo ženský florbal a sice utkání první ligy skupiny východ, když domácí FBC hostí celek TJ Centropen Dačice. Kutnohoračky okupují v tabulce skvělé druhé místo, Dačice jsou poslední. Do konce základní části chybí domácím hráčkám odehrát ještě další dvě utkání, ty jsou na programu příští víkend a opět doma.

V sobotu odpoledne najíždí na Klimešku další tréninkový pobyt, po měsíci přivítáme chlapecké volejbalové Naděje, které u nás potrénují až do středy 21.února. Každý den je čekají na tréninkové hale dvě tříhodinové jednotky pod taktovkou velezkušeného Zdeňka Haníka.

Neděle 18.února = florbalový turnaj starších žáků. Ti se představí celkem ve 4 zápasech. Od 9:00 proti pražským Bohemians, v 11:00 vs Draci Říčany, ve 13:00 hrají s Viking TJ Kobylisy B a od 15:00 je čeká Florbalová akademie MB. Florbalový nedělní program pokračuje, od 18:00 nastoupí k poslednímu domácímu zápasu na Klimešce v základní části florbalové mužské áčko FBC Kutná Hora. Soupeřem Kutnohorských v divizi B budou Klatovy, tabulkově pátý tým vyzve devátý.
Další boje elitního týmu mužů na Klimešce už budou ve vyřazovacích bojích!

Michal Vavák

 

Zavřít menu