O víkendu kutnohorští stolní tenisté bojovali na půdě soupeřů, v sobotu se v Hudlicích utkali s béčkem tamního Sokola a v neděli si v Sedlčanech vyšlápli na celek místního Tatranu „B“. Povedl se jim husarský kousek, když do sestavy zařadili jediného obranáře oddílu Pavla Majera, který se stal černým koněm obou utkání.

.
V sobotu zavítali hráči Kutné Hory na půdu Sokola Hudlice „B“. Hned v úvodu se hráčům podařilo vyhrát obě čtyřhry a pak svůj náskok už jen zvyšovali až na konečných 3:10. Do sestavy se po nemoci vrátil Karel Liberský a svým bezchybným výkonem se stal nejlepším hráčem utkání.
Za mužstvo bodovali: Karel Liberský 3 body ze 3 utkání, Pavel Majer, Martin Vala a Michal Tivodar 2 body ze 3 utkání, čtyřhry Liberský – Tivodar – 1 bod,  Vala – Majer – 1 bod.

V neděli  mužstvo ve stejné sestavě změřilo síly s hráči Tatranu Sedlčany „B“. Papírově nejslabší mužstvo soutěže ovšem kutnohorské hráče zaskočilo a v utkání vedlo až do stavu 7:5. Nakonec, po tří a půl hodinové bitvě plné zvratů, vyhráli hráči Kutné Hory v poměru 7:10. Senzační výkon předvedl Pavel Majer. Svojí výbornou obrannou hrou zcela zastínil jinak dobrý výkon hráčů domácího družstva a právem se stal nejlepším hráčem utkání.
Za mužstvo bodovali: Pavel Majer 3 body ze 4 utkání, Karel Liberský, Martin Vala a Michal Tivodar 2 body ze 4 utkání, čtyřhra Vala – Majer – 1 bod.
Další mistrovské utkání sehrají kutnohorští stolní tenisté na domácí půdě s mužstvem SK cyklistiky Zruč nad Sázavou- RABBIT „B“ dne 14. 11. 2015 od 17. hodin.

Michal Tivodar, TJ Sokol Kutná Hora

.

Zavřít menu