Poslední týden online registrací na Dačického 12
V sobotu 8.8.2020 startuje 12.ročník běžeckého závodu v okolí Kutné Hory a tento týden je ještě možná registrace online s jistotou pamětního trička. Další přihlášení pak bude bez získání trička a možná na místě v den konání závodu. Zatím eviduje pořádající Club deportivo Kutná Hora k dnešnímu dni krásných 220 přihlášených závodníků včetně vítězů z let minulých Jiřího Milera, Daniely Havránkové nebo Kutnohoráka Jakuba Vrbenského, úspěšného domácího závodníka nejen akcí Spartan Race.
Spolek Club deportivo Kutná Hora navazuje na program uplynulých dvou let, kdy se začíná hudebním programem a charitativním během pro Světlušku již v předvečer hlavního závodu. V pátek 7. 8. odpoledne bude možné vyzvednutí startovních balíčků v místě startu a cíle u chrámu svaté Barbory. Následuje cvičení jógy na kapli Božího Těla, hudební vystoupení kutnohorských skupin a hřeb předprogramu Dačického 12 – cca 1,8 km dlouhý charitativní běh pro Světlušku, nadační fond Českého rozhlasu, kdy po celé délce trati zhasne veřejné osvětlení včetně chrámu svaté Barbory a Jezuitské koleje. Start charity běhu ve 21:20.
V sobotu 8.8 na závodníky čeká 12.ročník Dačického 12, terénního běhu v blízkém okolí Kutné Hory se startem v 10:30 od Jezuitské koleje. Překonají pořadatelé opět hranici 300 závodníků? Vyhraje pošesté Jirka Miler? Probojuje se Kuba Vrbenský na pódium pro vítěze? Odpovědi budeme znát za necelé dva týdny.
Přihlášky stále možné na www.dacickeho12.cz.
Děkujeme partnerům – Město Kutná Hora, VHS, Unikom, Vinné sklepy Kutná Hora, Kutnohorskému měšťanskému pivovaru, MVE, GASK a farnosti.
Zavřít menu