V neděli 26. května se na kutnohorském zimním stadionu uskuteční autogramiáda a showtrénink pro děti s mistryněmi světa v in-line hokeji. Na trénink naváže další ze série turnajů v in-line hokeji. Vstup na akci je zdarma! ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

SHOW trénink s mistryněmi světa v inline hokeji, neděle 26. května 2013
Sraz zájemců je  v 9:45 před vchodem do kutnohorského zimního stadionu. Trénink dětí se uskuteční 10:00 – 11:00 hodin pod vedením Věry Pančákové (trenérka EC Red Bull Salzburg, asistentka trenéra české reprezentace v in – line hokeji žen) a Milana Žurka (trenéra české reprezentace žen v in – line hokeji). Náplň tréninku: seznámení s in – line hokejem, rozcvička, obratnost, obratnost s pukem (míčkem), stickhandling + nácvik střelby, hra, závody. Děti mohou mít hokejovou výstroj, kolečkové brusle s kolečky na plochu, ale mohou také přijít jen v teniskách s hokejkou, helmou a rukavicemi.

Autogramiáda a turnaj
Po skončení tréninku bude následovat  v prostorách haly autogramiáda mistryň světa (cca od 11.05 hodin). Ve pravé poledne potom odstartuje třetí ze série in – lineových turnajů. Divákům se představí domácí Sršni, Kladno Mix, Profi Plzeň & spol. a samozřejmě ženský reprezentační výběr, hrající v přípravě pod hlavičkou Sebranka.cz. Hraje se systémem „každý s každým“, poslední zápas turnaje začne v 15.45 hodin.

(jok)

Fotografie ze druhého in – lineového turnaje v Kutné Hoře 11. května 2013

Nebyly nalezeny žádné obrázky

.

.

Zavřít menu