Reprezentační trenéři vedli trénink kutnohorských futsalistů. Organizační pokyny k utkání českého týmu s Ukrajinou 30. ledna

Na takový trénink dlouho futsalisté NPC Kutná Hora nezapomenou. V pondělí večer jim ho totiž vedle trenér české futsalové reprezentace Tomáš Neumann společně se svým asistentem Vlastimilem Bartoškem.

Tým hrající okresní přebor Kolínska si mohl vyzkoušet zajímavá cvičení na techniku, došlo samozřejmě na střelbu nebo nácvik jedné herní situace se zakončením na zadní tyči. Na závěr ukázal Neumann Kutnohorákům jeden rohový kop.

„Trénink s reprezentačním trenérem byl výborný. Makali jsme hodinu a půl. Dostali jsme zabrat, ale vše proběhlo v pohodovém duchu. Každého trénink bavil a nikdo neremcal. Kluci jsou spokojení. Divil jsem se, že měli sílu ještě na krátkou hru. Každopádně moc děkujeme, je to pozitivní pro celý futsal, nejen pro ten v Kutné Hoře,“ řekl brankář a hrající asistent trenéra NPC Kutná Hora Radek Vokoun.

I Tomáše Neumanna nabil trénink pozitivní energií a moc ho bavil: „Trénink v Kutné Hoře navázal na můj projekt pomáhat týmům napříč všemi soutěžemi. V týmu NPC je bezvadná parta. Bylo jich tady hrozně moc. Kvalita odpovídá tomu, co mančaft hraje za soutěž. Zaujal mě entuziasmus, jak kluci přistupovali k tréninku a jak je bavil.“

Tým NPC naopak přijde podpořit český tým ve středu do kutnohorské haly Klimeška, kde se od 20:15 utká s Ukrajinou.

Organizační pokyny ke středečnímu zápasu:

– brány na tribuny se otevřou v 19:30
– na místě bude jen pár desítek lístků
– předprodej v Informační centrum Města Kutná Hora na Palackého náměstí končí ve středu ve 12:00
– nikdo bez platné vstupenky nebude na tribunu vpuštěn
– vstupenku noste sebou i při návštěvě kiosku či toalety (slouží jako vrácenka)
– u vstupu si můžete vzít zdarma zápasový bulletin a kalendář futsalových reprezentací
– na utkání bude český fanshop a prodejní místo projektu FUTSAL ZA ŽIVOT
– na každé sedačce najdete českou vlaječku
– součástí utkání bude tombola o zajímavé fotbalové ceny
– na tribuně se bude točit pivo z Měšťanský pivovar v Kutné Hoře

Tisková zpráva

Zavřít menu