Sokolové zvou: „Buďte s námi v pohybu!“, přijďte si zdarma zacvičit a seznámit se s aktivitami a činností T. J. Sokol

T.J. Sokol Kutná Hora pořádá od 23. do 26. září pro veřejnost akci Sokol spolu v pohybu. Návštěvníci budou mít příležitost seznámit se s činností Sokola, jednotlivými oddíly a také se aktivně zapojit. „Pohyb a dobrá nálada posilují imunitu a tu je v současné situaci třeba mít co  nejsilnější.  Přijďte se rozhýbat do Sokola ať je vám pět, čtyřicet nebo sedmdesát, pro každého se najde vhodná aktivita. Buďte s námi v pohybu,“ zve veřejnost starostka Sokola Pavlína Šimůnková.  V rámci celorepublikové akce SOKOL – spolu v pohybu nabízí sokolové od 23. do 26.  září účast zdarma na cvičebních hodinách pro muže, ženy, seniory, na  trénincích  karate, basketbalu a volnou návštěvu posilovny.

„V  sobotu  26.  září  nás  čeká na Sokoláku běžecký workshop s Martinem Originálem Levým, hrátky pro rodiče s dětmi a odpolední vlastivědná procházka pod  vedením doktorky  Novákové  po  stopách středověkého akvaduktu se zastávkou na archeologické základně v Bylanech. Akce je určena pro širokou veřejnost, neváhejte přijít,“ řekla starostka Sokola. Další informace zájemci naleznou na www.sokolkh.cz, na mailu sokolkutnahora@gmail.com a na FB @SokolKutnaHora.

T. J. Sokol v roce 2022 oslaví 160 let od svého založení. Při této příležitosti vyzývá veřejnost o spolupráci při přípravě výstavy z činnosti Sokola. Máte-li k zapůjčení fotografie, plakáty a další dobové dokumenty z činnosti Sokola, informujte prosím paní Novákovou na tel. č. 720 508 505.

pra

 

Zavřít menu