Sportovní hala Klimeška byla dějištěm finále Českého poháru v házené mužů, zajímavý program je připraven i pro následující dny

První utkání finále Českého poháru mužů v házené se konalo 15. ledna ve sportovní hale Klimeška v Kutné Hoře. Zaplněné hlediště s napětím sledovalo atraktivní utkání mezi týmy HC Dukla Praha a HCB Karviná. V prvním finále Českého poháru nakonec hráči Karviné porazili Duklu. HC Dukla Praha – HCB Karviná 26:29 (11:13). Více na webových stránkách Českého svazu házené.  

Ve sportovní hale Klimeška si na své přijdou i příznivci futsalu. Ve středu 30. ledna od 20.15 je na programu jeden ze dvou přípravných zápasů České futsalové reprezentace s Ukrajinou. „Ve dnech 17. až 18. února nás čeká zřejmě vrcholná akce roku a to Final Four Českého poháru mužů ve volejbale za účasti zřejmě čtyř nejlepších českých volejbalových mužstev – Liberec, Karlovarsko, Kladno a České Budějovice. Pondělní finále bude navíc přenášeno od 19:15 kamerami České televize! Vstupenky jsou k dostání přes Ticketportal,“ uvedl Ing. Michal Vavák, manažer sportovní haly Klimeška. 

M. Pravdová

 

Zavřít menu