Thajská florbalová reprezentace mužů a žen pokračuje v přátelských utkáních, středa na Klimešce bude ve znamení extraligy házené mužů

Thajská florbalová reprezentace žen se v pátek 8. listopadu večer utkala v přátelském utkání s ženami FBC Kutná Hora. Thajky zvítězily nad domácím týmem 3:1. Další přátelská utkání Thajců a Thajek se konaly v neděli, v pondělí a pokračují i dnes 12. listopadu od 21 hodin, kdy thajské florbalistky poměří síly s druholigovými Pardubicemi od 21:00 v hale BIOS. Thajská reprezentace mužů i žen je zatím v přípravných zápasech téměř stoprocentně úspěšná, když muži 3x vyhráli a jednou remizovali, ženy  zatím vyhrály také 3x. Další program thajského florbalového týmu: 13.11. od 21 hodin Thailand Floorball Men´s vs. FBC Kutná Hora, 14. 11. od 21 hodin Thailand Floorball Women´s vs. Texas Longhorns.

Třítýdenní soustředění na Klimešce ukončí florbalová reprezentace mužů a žen z Thajska 16.  listopadu. Ženy po pobytu na Klimešce zamíří na 12.MS ženské kategorie do Švýcarska, muži na 30.Jihovýchodní asijské hry do filipínské Manilly.

Již ve středu 13. listopadu se sportovní hala Klimeška v Kutné Hoře od 18.30 hodin stane dějištěm výjezdního zápasu 10.kola Strabag Rail extraligy v házené mužů, kdy se utkají HC Dukla Praga s SKKP Handball Brno.

Více informací získají zájemci na webových stránkách a facebooku sportovní haly Klimeška.

Monika Pravdová

 

Zavřít menu