Úspěšný víkend Taneční školy Novákovi Kutná Hora

Taneční páry TŠ Novákovi Kutná Hora vybojovaly o víkendu na tanečních soutěžích v Benátkách nad Jizerou a v Hlinsku hned několik vynikajících úspěchů. Celkem se jim podařilo získat 9 medailových pozic. Taneční pár Patrik Dobruský a Veronika Nováková si ze své v pořadí čtvrté společné postupové taneční soutěže v Benátkách nad Jizerou přivezl také čtvrtý návrh na zisk mezinárodní taneční třídy v latinskoamerických tancích a zároveň i první návrh na mezinárodní taneční třídu v tancích standardních. Za 14 dní je čeká start na Mistrovství České republiky latinskoamerických tanců, které se koná ve Zlíně.

Další úspěch zaznamenal Jan Spáčil s Barborou Abrahámovou, kterým se podařilo svým druhým místem na soutěži v Hlinsku získat novou taneční třídu B v latinskoamerických tancích v kategorii Junior II.

Třetím úspěšným párem tohoto víkendu je Honzík Kmoch s Eliškou Čermákovou. Na soutěží v Hlinsku získal celkem 3 medailové pozice a také pro něj první návrh na vyšší taneční třídu C v kategorii Junior I.

Čtvrtým úspěšným párem je Pavlík Vocl s Elenkou Hehlovou. Tento pár startoval v kategorii Hobby a získal celkem 3 medaile.

Konkrétní výsledky ze soboty 9. února 2019:

Benátecký pohár – 40. ročník – Benátky nad Jizerou

Patrik Dobruský – Veronika Nováková: 2. místo Dospělí A – standardní tance – 1. návrh na MEZINÁRODNÍ taneční třídu !!!, 2. místo Dospělí A – latinskoamerické tance – 4. návrh na MEZINÁRODNÍ taneční třídu !!!

Únorové Géčko – Hlinsko v Čechách

Jan Spáčil – Barbora Abrahámová: 2. místo – Junior II. C – latinskoamerické tance – zisk nové třídy B !!!!

Jan Kmoch – Eliška Čermáková: 6. místo Junior I. D – standardní tance, 1. místo Junior I. D – latinskoamerické tance a 1. návrh na třídu C !!!!, 2. místo – Děti II. D – standardní tance, 2. místo – Děti II. D – latinskoamerické tance

Pavel Vocl – Elen Hehlová: 2. místo – Junior I. D – kombinace, 2. místo – Junior II. D – kombinace, 3. místo – Junior II. D – standardní tance, 4. místo – Junior II. D – latinskoamerické tance

tz

Zavřít menu