V březnu přivítá Klimeška rekordních 11 tréninkových kempů!

Třetí měsíc roku 2024 bude v kutnohorské sportovní hale hlavně o pobytech zejména mládežnických reprezentací a jejich tréninkových kempů, celkem jich bude rekordních jedenáct. Dorazí např. basketbalová reprezentace žen do 15 let a mužů do 16 let, paraflorbalový národní tým Česka nebo korfbalisté kategorie U19 či házenkářky TJ Háje Praha. Největší zastoupení bude mít ale volejbal (dohromady 5 kempů) a to především kategorie mužů U20, kteří se u nás budou připravovat na dubnovou kvalifikaci na mistrovství Evropy na Klimešce (budeme ještě podrobněji informovat).

Do hry určitě vstoupí domácí florbalisti a florbalistky FBC v rámci vyřazovacích bojů, první březnovou sobotu hrají od 18h o bytí a nebytí muži, ženy se představí v osmifinále playoff až o týden později. V sobotu 9.března od 18h vyzvou na Klimešce ve druhé lize mužů házenkáři TJ Sparta tým z pražských Vršovic a pokusí se prodloužit sérii domácích zápasů v jarní části sezony, kdy pokaždé bodovali.
A v neděli 10. března se s Klimeškou rozloučí Okresní fotbalový svaz posledním turnajem pro děti a mládež. V sobotu 23. března pořádá Fit studio Jitky Brachovcové další z celorepublikových soutěží Fit Kids v akrobacii dětí pod hlavičkou federace IFBB.

Více informací o programu a aktuality z Klimešky na sportovnihala.kutnahora.cz.

Michal Vavák

Zavřít menu