Berouskovi v Kutné Hoře zahajují cirkusové turné, soutěžte s námi o volné vstupenky

Národní cirkus Berousek zahajuje sezonu. A už tradičně v Kutné Hoře. Rodina Berouskova láká na artistické výkony, mezinárodní umělce nebo přehlídku zvířat a jejich vystoupení.

„Už tradičně do Kutné Hory přijíždíme s úplně obměněným programem špičkové úrovně. Jako jediný cirkus v Evropě představíme drezúru desítky velbloudů, africké vystoupení slona nebo medvědí revue,” lákala na vystoupení Renáta Berousková, principálka národního cirkusu.

Do cirkusu až od pátku. „Je nám líto, ale první představení v Kutné Hoře odehrajeme až v pátek. Silný vítr na silnicích nám neumožňoval komfortní přepravu, proto jsme se rozhodli několik dní s transportem počkat,” dodala Berousková.

Cirkus Berousek v Kutné Hoře se otevře pátečním vystoupením od půl šesté večer. Další přehlídky je možné zhlédnout v sobotu a neděli, a to vždy od čtrnácté hodiny.

ČTENÁŘSKÁ SOUTĚŽ:

Pošlete e-mail nebo SMS na e-mailovou adresu skyva@mu.kutnahora.cz nebo na mobilní telefon 774 616 994. Do textu napište váš kontakt. Z došlých zpráv vybereme pět výherců, jež obdrží volnou vstupenku na libovolné vystoupení zdarma.

Jakub Skyva

Zavřít menu