Církevní gymnázium pořádalo den otevřených dveří pro zájemce o studium

Církevní gymnázium v Kutné Hoře pořádalo 9. února Den otevřených dveří. Zájemci se mohli informovat o průběhu přijímacího řízení, prohlédnout si prostory školy, laboratoří, atd.

Od 1. února 2022 je ředitelem Jiří Vojáček, který tuto školu vedl již v letech 1996 až 2009 a dobře ji zná. Veškeré organizační záležitosti vyplývající z této změny mají za cíl stabilizovat situaci ve škole, podpořit pedagogy a motivovat studenty do studia i v tak náročném období, jaké přináší onemocnění a karantény spojené s epidemií Covid-19. Škola tradičně pořádá lyžařský výcvik pro třídy sekundu a kvintu, dnes (9. 2. 2022) probíhá den otevřených dveří pro uchazeče o studium i další zájemce o školu s pestrým programem ve školním klubu, laboratoři, v učebnách jazyků i dalších předmětů.

Vedení školy rozhodlo o úpravě kritérií k přijetí, ve kterých se snaží zvýhodnit také mimoškolní aktivity žáka. Přesné znění kritérií je ke stažení na webu školy v rubrice aktuality. Přihlášku je studiu je třeba podat do 1. března 2022.

tz, red, foto: pra

Zavřít menu