Do Kutné Hory opět zavítají filmaři, s tím souvisí i dočasná dopravní omezení, náhradní parkování bude vyčleněno na parkovišti U Kapličky
Chrám sv. Barbora_St. Barbara s Cathedral

Společnost Czech Anglo Pictures bude v Kutné Hoře u chrámu sv. Barbory natáčet Nebezpečné známosti, historický seriál z 18. století. S natáčením bude souviset dočasné omezení nebo zákaz vjezdu a parkování: ve dnech 12.7. – 14.7. zákaz zastavení ul. Husova, nám. Národního odboje, ul. Smíškova, ve dnech 12.7. – 13.7. zákaz parkování Na Valech a parkovišti v ul. Kremnická.

Natáčení se uskuteční v chrámu sv. Barbory a jeho okolí 13. července od 8 do 22 hodin. „Před chrámem se odehraje scéna s kočárem a koňmi mezi 14 až 20 hodinou, z větší části bude natáčení probíhat v chrámu. Počítá se s okolo 130 komparzisty a devadesátičlenným štábem,“ uvedla Jitka Gregorová z odboru správy majetku a doplnila, že přípravy na natáčení budou zahájeny již 12. července a úklid po natáčení je 14. červenec. Bude vyčleněno náhradní parkování na parkovišti „U Kapličky“ ve Štefánikově ulici, které bude v uvedené dny zdarma.

pra

Zavřít menu