Foxconn získal významné ocenění: Cenu za přínos regionu Kutnohorska

Foxconn obdržel ocenění: Cenu za přínos regionu Kutnohorska. Ceny se firmě dostalo za dlouhodobě ohleduplné chování v regionu a podpoře neziskového sektoru a dalších prospěšných institucí.

Z rukou hejtmanky Středočeského kraje Petry Peckové a regionálních osobností Kateřiny Daczické a Jiřího Havránka jej v rámci akce Vinobraní a dožínky na Kačině převzal Pavel Kožený, manažer PR a komunikace Foxconnu. „Tohoto ocenění si velmi vážíme a děkujeme za něj. Je důkazem, že se nám daří naplňovat naše poslání být dobrým sousedem v regionech ve kterých působíme,“ řekl Kožený.

Vyhlašovatelem ocenění byl Foxconn vyzdvihnut nejen jako důležitý zaměstnavatel, ale také jako partner pro rozvoj regionu a spolupráci s neziskovým sektorem při organizaci charitativní akce X-DAY. „Foxconn si ocenění zasloužil i za pomoc zdravotnickému systému v době světové pandemie, kdy několikrát zprostředkoval a zaplatil nákup ozonových zařízení pro dezinfekci operačních sálů v kutnohorské nemocnici nebo sanitních vozů středočeské záchranky,“ dodal Jiří Havránek, člen představenstva kolínské nemocnice.

tz

Zavřít menu