Přijďte si nakoupit kvalitní potraviny přímo od farmářů nebo zpracovatelů. V nabídce bude nejen ovoce a zelenina, ale i mléčné výrobky, domácí uzeniny, med, pečivo a další potraviny. Na své si přijdou i milovníci ručně vyráběných hraček a jiných výrobků. 

.
První trh začne již tuto středu 19. listopadu v dopoledních hodinách v zahradě domu ul. Štietkova 231/2 naproti parkovišti Na Valech. Trhy se budou konat pravidelně ve středu a v pátek. Otevírací doba je stanovená 8 – 18 hod. (konec ale částečně závisí od množství zboží, které budou mít trhovci k prodeji).  Dále je možné objednat nachystání nákupu a vyzvednout si ho až po 18 hod. nebo dřív. popř. objednat rozvoz až domů. Pokud se na trh nemáte jak dostat, můžete si objednat odvoz tam i zpět. Už nyní se také připravují speciální Vánoční trhy. Více informací najdete na webových stránkách pořadatele.

Pokud víte o nějakém místním farmáři či zpracovateli, který by měl zájem se trhů účastnit, dejte vědět pořadatelům na email kutnohorsketrhy@gmail.com. Zájemci o brigádu (prodej produktů) se mohou hlásit také na této adrese.

(pr)

.

Zavřít menu