Počátkem června zavítá do Kutné Hory již počtvrté Legoprojekt.  Jedná se o akcit Dětského odboru Církve bratrské, kdy se během několika dní postaví (a poté znovu rozebere) městečko z kostiček oblíbené stavebnice. Děti mají možnost vytvořit společně městečko o rozměrech 8 x 3, 5 metru.

„Cílem projektu je povzbudit dětskou kreativitu a fantazii. Děti se tak učí spolupracovat a přemýšlet. Během projektu se děti mohou seznámit i s některými základními životními principy, jak je přináší Bible,“ uvádí kazatel  Miloš Hejzlar.

V Kutné Hoře se Legoprojekt  uskuteční od čtvrtka 6. do neděle 9. června. Ve čtvrtek a v pátek bude stavba probíhat od 15:30 do 18:30, v sobotu se pak bude stavět od od 14:30 do 17:30 hodin tak, aby výsledné dílo bylo slavnostně odhaleno a městečko otevřeno v sobotu 8. června v 18:00 při rodinném setkání. Na toto slavnostní shromáždění mohou děti pozvat i své rodiče a ukázat, co se podařilo vytvořit. Legové městečko bude možné shlédnout i v neděli 9. června odpoledne.

Akce je určena pro děti od 6 do 12 let. Přihlásit děti ke stavbě není nutné, ale je to vítané, protože počet stavějících dětí na jedno odpoledně je limitován.

Místem stavby legového městečka je Sbor Církve bratrské v Kutné Hoře – Masarykova 321 (naproti Tylovu divadlu). Přihlásit se ke stavění můžete na tel: 327512536. Bližší informace o legoprojektu najdete www.cb.cz/legoprojekt.

(tk)

.

Zavřít menu