Osadní výbory zvou veřejnost k účasti na zdobení velikonočních stromů na náměstí i sídlišti Šipší

Osadní výbory Vnitřní město a Šipší zvou veřejnost k účasti na zdobení velikonočních stromů. Občané nejen těchto městských částí tak mají příležitost i v této nelehké době zapojit se a přispět k hezčí atmosféře velikonočních svátků.   

red

Zapojte se do zdobení velikonočních stromů

Letošní Velikonoce budou opět úplně jiné a bohužel velmi netradiční. Musíme zapomenout na chození po koledě s pomlázkou, a i na setkání s přáteli. Proto je třeba najít jiný způsob, jak si velikonoční svátky užít. Určitě s barvením vajíček a pletením pomlázky. Velikonoce budou omezené v kruhu rodiny, ale společně si je můžeme připomenout na procházce.

Ve Vnitřním Městě a na sídlišti Šipší najdete velikonoční stromy, které přichystaly na květnou neděli osadní výbory těchto městských částí. Zapojit se může každý a je to jednoduché. Před procházkou si doma s dětmi připravte velikonoční vajíčka nebo jiné jarní ozdoby a společně je potom zavěste na velikonoční stromy. Snahou je přinést v této nelehké době trochu radosti a pocitu sounáležitosti mezi lidi. Galerie pod širým nebem bude přinášet lidem radost minimálně do poloviny dubna.

Jana Buřičová a Martin Suchánek

za osadní výbory Vnitřní Město a Šipší

Zavřít menu