Pod tímto titulkem mohou Kutnohořané od 14. srpna do 6. září sdílet na sociálních sítích kampaň nejen za Lepší Kutnou Horu ale i široké okolí. A co ta čísla znamenají? Během 30 vteřin můžete získat 50 000 Kč a výpomoc třiceti dobrovolníků, kteří Vám budou k dispozici na realizaci Vašeho projektu či nápadu v Kutné Hoře a okolí. 

.
Nutně nemusíte u projektu asistovat, stačí pouze dát tip a čekat až se to zařídí. Předtím však, než se směle pustíte  do vkládání tipů je nutné splnit tyto podmínky: Projekt musí být ve veřejném prostoru nebo musí být pro prospěšnou organizaci či město a musí být realizován v Kutné Hoře či jejím okolí. 50 000,- Kč je určeno na materiální zajištění projektu a třicet osob je předpokládaný počet dobrovolníků, které se do akce přihlásí z řad Foxconnu na šest hodin v odpoledních hodinách. Do akce se může hlásit i veřejnost a další organizace, jejich počet i počet projektů je neomezen. Jak  tedy zařídit zlepšení či podporu nápadu za 30 vteřin?

Stáhněte si aplikaci na www.lepsimisto.info
Zaregistrujte se
Klikněte na tlačítko  ,,přidat tip”
Do kolonky ,,nadpis” vložte #foxconn (pod tímto profilem se budou řadit všechny podněty na zlepšení Kutné Hory)
Do kolonky ,,popis tipu” vložte váš podnět na oživení Kutné Hory
Přiložte fotografii
Klikněte na ,,vložit tip”

Všechny tipy je možné náhravat do 6. září a 11. 9. budou projekty vyhodnoceny. Ten nejlepší bude oceněn a kontaktován pro další spolupráci. Tak směle do toho! Na této kampani se podílí Lepší místo, platforma určená ke zlepšování veřejného prostoru, ve spolupráci s Foxconnem. Mobilní a webovou aplikaci Lepšího místa využívá Kutná Hora již dva roky, podařilo se tak díky ní zlepšit 62 míst a další jsou již v realizaci.

(tz)

.

Zavřít menu