Dne 23. září 2014 v době od 8:00 hodin do 12:30 hodin došlo v Kutné Hoře v ulici Opletalova k vloupání do přízemního bytu panelového domu. Policistům se podařilo sestavit portrét neznámého muže, který byl v místech a v inkriminovanou dobu viděn. Mohlo by se jednat právě o možného pachatele.

.
Dne 23. září 2014 v době od 8:00 hodin do 12:30 hodin došlo v Kutné Hoře v ulici Opletalova k vloupání do přízemního bytu panelového domu. Neznámý pachatel vnikl otevřenou ventilací balkonového okna dovnitř bytu, kde odcizil bižuterii a šperky ze žlutého a bílého kovu v předběžné hodnotě přes 33 tisíc korun. Z obývacího pokoje navíc odnesl notebook v hodnotě 500,-Kč.
Policistům se podařilo sestavit portrét neznámého muže, který byl v místech a v inkriminovanou dobu viděn. Mohlo by se jednat právě o možného pachatele.

Jedná se o muže vysoké štíhlé postavy, výšky okolo 175 cm, věk kolem 25 let, světlé pleti, na krátko střižené vlasy s drobnou ofinou nad čelem, na pravé tváři piha nebo mateřské znaménko. Byl oblečen do maskáčové bundy hnědé barvy.

Policisté v této souvislosti žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po této osobě. Občané mohou veškeré své poznatky sdělit kterémukoli policistovi, případně na telefonním čísle kutnohorského obvodního oddělení 974 875 700 nebo i na známé bezplatné lince 158.

por. Mgr. Vendulka Marečková, tisková mluvčí P ČR Kutná Hora

.

Den pro dětskou knihu 2014

 

.

Zavřít menu