Krásné jarní počasí ovlivnilo i přípravu akcí Klubu důchodců. V dubnu se půjdeme podívat na zajímavé výstavy v Kutné Hoře, také zavítáme v dopoledních hodinách do Tylova divadla na divadelní představení a konečně vyrazíme na první zájezd letošního roku do Turnova, na zámek Sychrov a Dlaskův statek. ……………………………………..

Úterý 8. 4. 2014 – 13,30 hodin před Kamenným domem, Výstava – ŠEVCOVSKÉ ŘEMESLO. Výstava o vývoji obuvi a činnosti obuvníků v Kutné Hoře a blízkém okolí. Výstavu bude provázet interaktivní program „Za tajemstvím verpánku“. Poté si prohlédneme výstavu STŘÍPKY VELIKONOČNÍ v kostele sv. Jana Nepomuckého – o dnech předvelikonočního a velikonočního cyklu, s hlavními lidovými obyčeji i zvykoslovnými předměty a výstavkou velikonočních kraslic, řadou velikonočních ozdob.

Pondělí 14. 4. 2014 – 13,00 hodin – klubovna, PŘIHLÁŠKY NA ZÁJEZD – TURNOV – ZÁMEK SYCHROV – DLASKŮV STATEK

Úterý 15. 4. 2014 – 8,45 hodin před Tylovým divadlem, JAK JE DŮLEŽITÉ BÝTI (S) FILIPEM? Divadelní představení od 9:00 hod. Divadlo Různých jmen, Praha. Komedie o svobodě, lásce, životě zhýralců a bohémů z pera otce konverzačních komedií a britského absurdního humoru Oscara Wilda.

Středa 23. 4. 2014 – 6,00 hod. před Billou, ZÁJEZD – TURNOV – ZÁMEK SYCHROV – DLASKŮV STATEK

Provoz klubovny: pondělí 13 – 16 hodin, úterý až čtvrtek 9 – 11 hodin a 13 – 16 hodin na adrese Sokolská 573, Kutná Hora.

Na vaši návštěvu se těší: Výbor Klubu důchodců Kutná Hora – kd.kh@seznam.cz

.

Zavřít menu