Další z nepravidelných gastronomických večerů s pokrmy a víny, které mají svůj původ za hranicemi Česka, nabídne steaková hovězí, vepřová, krůtí a další typická masa servírovaná přímo ze špízu a další pochoutky z menu churrascarií. Výborně chutnají právě se španělskými a argentinskými víny, které pro vás vybral Aleš Svoboda. ……………………………..

Další z řady řízených degustací v kutnohorském hotelu Opat zavede účastníky na krátký výlet do krajů, kde gauchos připravují churrasco a zapíjejí ho vynikajícím vínem. Churrasco [šuhasko, čurasko] to je způsob přípravy různých druhů masa, zejména hovězího, které se nabodne na dlouhý špíz, který se za pomalého otáčení opéká na speciálním grilu. Trochu se liší podle toho, zda se opéká v Latinské Americe nebo v Evropě, ale vždy jde o v podstatě jednoduchou úpravu masa, původně pokrmu gaučů/pastevců. Churrasco je hlavně maso hovězí, ale i vepřové kuřecí, klobásky chorizos nebo také kuřecí srdíčka. Steaková hovězí, vepřová, krůtí a další typická masa servírovaná přímo ze špízu a další pochoutky z menu běžných churrascarií výborně chutnají právě se španělskými a argentinskými víny, které pro vás a tento večer vybral Aleš Svoboda z vinotéky U Kamenného domu. Na všechny zmiňované dobroty se můžete těšit 14. března od 19. hodin v hotelu Opat.
.
Churrasco
.

Cena pětichodové degustační večeře a osmi vzorků vína pro jednu osobu činí 640,- Kč. Jako obvykle hotel Opat nabízí 30% slevu na ubytování pro účastníky degustace a jako obvykle bude možné degustovaná vína zakoupit buď na místě, nebo ve větším množství objednat za zvýhodněné ceny. Těšíme se na vás a prosíme rezervujte předem na tel. 327 536 900 nebo emailem info@hotelopat.cz, počet míst je omezen.

(pr)

.

Zavřít menu