Zpříjemnit si chladný podzimní večer neopakovatelným gastronomickým zážitkem můžete ve čtvrtek 14. listopadu od 19. hodin. Další z pohodových setkání s dobrým vínem a jídlem pro Vás připravila kutnohorská vinotéka U Kamenného domu a hotel Opat. Tentokrát Vás pořadatelé zavedou do středoitalského regionu Toskánsko. …………………………………………………….

Aleš Svoboda z kutnohorské vinotéky U Kamenného domu vás provede po světoznámých vinicích malebného středoitalského regionu – Toskánska. Když k tomu kuchaři hotelu Opat dodají typickou toskánskou večeři o pěti chodech, dle tradičních receptur, o příjemně strávený večer je postaráno.
Toskánsko, italsky Toscana, je oblast ve střední Itálii, kraj proslulý uměním, historií sahající k starověkým Etruskům a působivou scenérií. Charakter zvlněné toskánské krajiny dotvářejí olivovníky a vinice, na jejichž svazích uzrávají hrozny pro výrobu světoznámých vín Chianti či Brunello di Montalcino, která budete moci ochutnat právě při Toskánském večeru v hotelu Opat.

.
Toskánsko

 

Dobrá zpráva pro labužníky mimo Kutnou Horu, účastníkům degustace nabízí hotel Opat 30 % slevu na ubytování v době 14. – 17.11.2013 (slevy na ubytování platí jak pro hotel Opat, tak pro Vilu U Varhanáře).
„Pokud se u nás zdržíte, můžete ochutnat i pravou českou husu v tradičních úpravách a mladá Svatomartinská vína roku 2013. Hotel Opat bude podávat husí menu s husou pečenou, husí roládou a dalšími husími pochoutkami a na Svatomartinských hodech v sobotu 16. 11. 2013 v Jezuitské koleji bude husa k mání i v dalších minimáně 10-ti úpravách,“ zve k prodlouženému gastronomickému víkendu ve městě stříbra Jana Mazáčková z hotelu Opat. Cena Toskánského degustačního večera pro jednu osobu zahrnuje kompletní menu a ochutnávku šesti druhů vín a činí 540,- Kč. Počet míst je omezen, rezervace doporučená na tel. 327 536 900 nebo mailem na info@hotelopat.cz.

(pr)

.

Zavřít menu