Pozvánka: Slavnostní sázení Stromů vzájemnosti se uskuteční v pátek 25. října od 14 hodin na prostranství před klášterem svaté Voršily

Římskokatolická farnost – arciděkanství Kutná Hora, Římskokatolická farnost Kutná Hora – Sedlec, Oblastní charita Kutná Hora, Církevní mateřská škola sv. Jakuba a Církevní gymnázium v Kutné Hoře srdečně zvou veřejnost k účasti na slavnostním sázení Stromů vzájemnosti, které se uskuteční v pátek 25. října 2024 od 14 hodin na prostranství před klášterem svaté Voršily.

Při této významné události společně zasadíme stromy, které se stanou symbolem přátelství, naděje a vzájemného porozumění. Tyto stromy nebudou jen ozdobou našeho okolí, ale také trvalým odkazem naší péče o člověka a přírodu. Spojují nás společné hodnoty a cíle, které sdílíme i přes různé směry, kterými se naše činnosti, v oblasti duchovní, sociální a výchovné, ubírají.

Sázení stromů představuje péči a naději do budoucnosti. Stejně jako pečujeme o naši komunitu, snažíme se vytvořit trvalý pozitivní dopad, který bude přetrvávat i pro budoucí generace. Stromy navíc poskytnou větší ochranu a bezpečí, tak jako naše organizace společně přinášejí podporu těm, kteří ji potřebují.

Přijďte a zapojte se do této výjimečné iniciativy, která přinese užitek nejen nám, ale i budoucím generacím. Stromy vzájemnosti budou připomínat, že i přes různé životní cesty zůstávají naše kořeny pevné a společné.

Těšíme se na Vaši účast.

Za organizátory:
Římskokatolická farnost – arciděkanství Kutná Hora,
Římskokatolická farnost Kutná Hora – Sedlec,
Oblastní charita Kutná Hora,
Církevní mateřská škola sv. Jakuba a Církevní gymnázium Kutná Hora.

 

Zavřít menu