Školní jídelny nabídnou obědy do nosičů pro veřejnost

Příspěvková organizace Školní jídelny Kutná Hora od podzimu nabídne možnost stravování i pro veřejnost odběrem do jídlonosičů a to ve školních jídelnách při ZŠ Jana Palacha a při ZŠ T. G. Masaryka Jiráskovy sady (v Nerudově ulici). Jak informovala Štěpánka Šťastná, ředitelka příspěvkové organizace Školní jídelny Kutná Hora, cena za oběd pro cizí strávníky je 82 korun a zahrnuje polévku, hlavní jídlo a případný doplněk v podobě ovoce nebo moučníku.

„Obědy vaříme pouze ve dnech, kdy chodí děti do školy. O prázdninách, kdy mají děti volno, nevaříme,“ upozornila Štěpánka Šťastná a vysvětlila, že tento čas je využíván pro sanitární úklidy.

Zájemci, kteří by chtěli využít nabídky, si zakoupí čip za 125 korun na pokladně školní jídelny a vyplní přihlášku ke stravování. „Pokud bude strávník provádět platbu za stravu inkasní platbou, tak s ním sepíšeme souhlas s inkasem z jeho účtu na náš. Poplatek za ČIP se vrátí při ukončení odběru stravy, ale za podmínek, že čip bude nepoškozený a plně funkční. Obědy se hradí dopředu inkasem nebo v hotovosti (poslední týden v měsíci na následující měsíc) na pokladně provozovny v pracovní době od 10.00 do 11.45 hodin,“ upřesnila Štěpánka Šťastná a doplnila, že jídlo je potřeba objednat dopředu, změny na následující den je možné nejpozději do 13.30 hodin. Výdej obědů pro „cizí strávníky“ bude od 11.15 do 11.45 hodin do jejich vlastních jídlonosičů.

pra

Zavřít menu