Výsledky hlasování Panuj Hoře byly již zveřejněny, schválení vítězných projektů bude 14. července na programu jednání rady města

Občané města měli příležitost podpořit svým hlasem projekty zařazené do participativního rozpočtu Panuj Hoře. Hlasy byly 30. června sečteny a výsledky zveřejněny na FB Panuj Hoře. „Široká veřejnost rozhodla o šesti vítězných návrzích, a to ať už hlasovacími lístky, nebo skrze platformu Mobilní rozhlas. Korespondenčně se zúčastnilo 87 hlasujících, prostřednictvím platformy Mobilní rozhlas 422,“ uvedli na FB Panuj Hoře studenti, kteří měli organizaci projektu na starosti. Jak doplnil místostarosta Vít Šnajdr (Piráti), schválení vítězných projektů, které získaly podporu občanů, bude na programu rady města 14. července.

Vítězné projekty:

Šipší: Oprava multi-sportovního hřiště

Hlouška: Park pro všechny

Vnitřní město a Žižkov: Vnitřní město přátelské k dětem. Architektonická soutěž o vybudování míst k dětské hře ve vnitřním městě.

Kaňk: Dětské hřiště u kostela sv. Vavřince

Malín a Sedlec: Workout hřiště, Doplnění sportovní vybavenosti u sokolovny Malín

Poličany a Vrchlice: Oživení Čížkovy skály s lanovkou a dětským hřištěm

„Děkujeme všem navrhovatelům a hlasujícím za aktivní účast v prvním ročníku participativního rozpočtu. Účelem celého projektu bylo především vylepšit kvalitu života ve městě. Věříme, že pro Vás, obyvatele Kutné Hory, budou vítězné návrhy přínosné, a splní tak hlavní myšlenku projektu Panuj Hoře,“ je uvedeno na FB Panuj Hoře..

Každá městská část má určenou částku na realizaci projektu. Celkem si mezi sebe rozdělí částku jednoho milionu korun z městského rozpočtu.

pra

 

Zavřít menu