Zábavné odpoledne s názvem PARKování nabídne 29. srpna ve zrekonstruovaném parku pod Vlašským dvorem program pro děti i dospělé

Jedinečný program od Kutnohořanů pro všechny zblízka i zdaleka se chystá v parku pod Vlašským dvorem na srpnovou neděli 29.8.2021. Malí kutnohorští podnikatelé, občané i městský úřad společně plánují komunitní akci, na které budou k vidění a zažití nejen stánky s občerstvením, ale také veselý program pro děti a dospělé. Společnost Foxconn slavnostně předá oblíbenou skluzavku, zahrají malí i velcí muzikanti, zasportujeme si a nebudou chybět ani relaxační zóny. Věříme v krásné počasí a také hojnou účast všech, kteří mají Kutnou Horu rádi.

Program zábavného odpoledne odstartuje ve 14 hodin dlouho očekávaným otevřením parku po jeho rekonstrukci. Ve 14.15 hodin je na programu prohlídka parku s architektem Ondřejem Kubíkem, od 15 hodin vystoupení kapely Pískomil se vrací a od 17 hodin bude hrát kutnohorská kapela Martyho banda.

Připraven je doprovodný program, hry a dílny pro děti, prodejní stánky, občerstvení, módní přehlídky, kulturní vystoupení.

Vstup zdarma.

red

Zavřít menu