NÁZOR: S kritikou radnice souhlasím, světelná výzdoba je ale plýtvání
Na článek Petra Berky o adventní výzdobě v centru města (Kutnohorské listy, únor 2018) reaguje Drahomíra Nováková, obyvatelka Kutné Hory. 
K vánoční výzdobě našeho města:
Máme skoro konec února, Vánoce 2017 se zdají být vzdálenou minulostí, přesto bych ráda reagovala na článek pana Petra Berky „Vánoční výzdobu města trumfují i nejmenší vesnice“ . S jeho kritikou poměrů na kutnohorské radnici zcela souhlasím, v čem s ním ale nejsem zajedno, je jeho volání po kvalitní vánoční výzdobě našeho města. Osobně považuji nákladnou světelnou výzdobu ulic za zbytečné plýtvání energií. Naše město je krásné samo o sobě (mám na mysli jeho historické centrum) a nasvícení památek tuto krásu dostatečně podtrhuje v každém ročním období. Vždyť Vánoce nejsou jen o lesku cingrlátek a ruchu tržišť. Příště zkuste večerní procházku po Královské cestě!
Drahomíra Nováková
Napsali jsme:
OBČANÉ + RADNICE = KUTNOHORSKÉ LISTY
Vážení čtenáři, staňte se součástí obsahu Kutnohorských listů. Počínaje lednovým vydáním vyčleňujeme prostor občanům města pro jejich příspěvky.
Podělte se s ostatními občany o vaše názory a pohledy na problémy ve městě, napište pochvalu, stížnost nebo konstruktivní kritiku.
Vaše dopisy předáme kompetentním a otiskneme v nejbližším vydání radničního zpravodaje.
redakce KHL
Zavřít menu