Kutnohorské léto: Kutnohorští ochotníci v pohádkovém podvečeru ve Vlašském dvoře letos zahrají pohádku O kouzelném pírku ptáka Loskutáka

Kutnohorští ochotníci letos v rámci Pohádkového podvečera ve Vlašském dvoře zahrají pohádku O kouzelném pírku ptáka Loskutáka. Premiéra pohádkového příběhu se uskuteční 23. července, repríza 13. srpna vždy od 18 hodin. Součástí programu, který je zařazen do nabídky Kutnohorského léta, je i návštěva muzea kutnohorských pověstí duchů a strašidel ve sklepení Vlašského dvora. 

Pohádkový příběh pro celou rodinu vypráví o tom, jak jedno kouzelné ptačí pírko zamotalo osud hamižné, vdavek chtivé princezně a nešťastně zamilovanému sluhovi.Příběh, který pro vás sehrajeme, má vše, co do správné pohádky patří. Lásku, kouzlo, dobro i zlo. To vše okořeníme vtipem, tancem, zpěvem a k tomu přidáme mísu voňavých kremrolí nadýchaných jako nebeské obláčky. Nevěříte? Tak přijďte ochutnat náš pohádkový příběh,“ zvou kutnohorští ochotníci. Fotografie jsou z generální zkoušky před premiérou.

Hrají Iva Pilcerová, Petra Klailová, Monika Krejčová, Mikuláš Ečer, Robert Štekr, Martin Betuštiak a Karel Polívka, který je zároveň i režisérem představení. Technická spolupráce Boris Buňka a Michal Bartůněk.
V případě nepříznivého počasí se představení nekoná. Vstupenky zakoupené v předprodeji bude možno vrátit v místě předprodeje.

Předprodej vstupenek: www.kutnohorskeleto.cz a informačním centru města Kutné Hory v Kollárově ulici 589 a Informačním centru Kutná Hora – Sedlec v Zámecké ulici 279.

pra

Zavřít menu