Po jedenácti měsících opět přijíždí do kutnohorského klubu Česká 1 americký kytarista, zpěvák a skladatel Adam Bomb, aby zde v rámci svého aktuálního turné předvedl divokou rock´n´rollovou show, obohacenou množstvím pyrotechnických efektů. ………………………………………………………………………………………………….

Po loňské úspěšné zastávce a vřelém přijetí se sem velice rád vrací a chystá se předvést to nejlepší ze své tvorby + několik novinek z čerstvého CD.

Adam Bomb
Narodil se v New Yorku a první zmínky o jeho muzikantských začátcích se datují na konec sedmdesátých let, kdy zakládá s Geoffem Tatem, budoucím zpěvákem světoznámých Queensryche, svou první kapelu Tyrant. Krátce na to se ve ve svých čtrnácti letech setkává s legendárním kytarovým virtuózem Eddie Van Halenem a absolvuje u něho několik kytarových lekcí. Tím je směr jeho dalšího vývoje pevně dán. Stěhuje se do Seattlu, kde nastupuje do dobře nastartované metalové party TKO a významnou měrou se autorsky podílí na debutovém albu. Koncem roku absolvuje konkurz na uvolněné místo kytaristy do mega slavné skupiny KISS a postoupí až do nejužšího finále. Ač je nejvážnějším kandidátem na tento post, není nakonec,vzhledem ke svému nízkému věku, přijat. Ostatní členové jsou zhruba o 8 let starší a přijetí tehdy sedmnáctiletého Adama by bylo spojeno s řadou doprovodných problémů.
Místo toho, aby se zařadil do některé z rozjetých kapel, ho přesvědčuje jeho spolubydlící (a současný kytarista KISS) Tommy Thayer, aby se dal na sólovou dráhu. A tak spolu s bývalými členy Aerosmith a Riot představuje svou první regulérní kapelu. Od té doby utekla pěkná řádka let – Adam natočil 15 sólových alb a absolvoval tisíce koncertů. Je jedním z nejpracovitějších muzikantů současnosti  – vždyť například jenom v měsíci květnu, kdy přijíždí do Čech, hraje prakticky denně a má pouze dva dny volna, které ale samozřejmě využívá na delší přejezdy.
Nebrání se ani spolupráci s dalšími hudebníky a tak nahrál například kytary na sólové album John Paul Jonese z Led Zeppelin a vystupoval či nahrával např. s Chuckem Berrym, Cliffem Williamsem z AC/DC, Michaelem Monroem a mnoha dalšími.

Koncerty Adama Bomba jsou vždy jedinečným zážitkem – skvělá show plná poctivé rockové muziky a pyrotechnických efektů. Navíc je dobrým bavičem, skromným muzikantem a je vyhlášen velice vstřícným postojem vůči fanouškům. A ti se za ním rádi vrací.

.
7.  5. |20.00 – ADAM BOMB, Music Club Česká 1, Kutná Hora. Celý večer otevírají dvě nadějné,tuzemské formace – SLEAZY ROXXX a skupina NASTY RATZ. Předprodej vstupenek (200,00 CZK) přímo v klubu Česká 1, prodejních sítích Ticketpro a Ticketstream, kancelářích Tipsport, prodejnách Bontonland a v Infocentru Kutná Hora.

Video: 1., 2., 3. ukázka

 .
Adam Bomb

 

 

.

Zavřít menu