Páteční večer na zahradě restaurantu Dačický zpříjemní 1. července pražská hudební formace Rejbele

Kutnohorský spolek Kultura do města pořádá v letní sezoně 2020 další ze série tradičních pátečních koncertů na zahradě restaurantu Dačický v Rakově ulici 8 v Kutné Hoře.

„Už 1. července vystoupí pražská hudební formace Rejbele, pětičlenná kapela (housle, příčná flétna, kytara, akordeon, perkuse) hrající živelný klezmer, orientální melodie nebo tklivý balkán v lichém rytmu, vše ve vlastních originálních aranžích, avšak se zachováním původního rázu a charakteru skladeb. Od podzimu 2015 vymýšlí v malých sklepních prostorách své zkušebny, čím potěšit náročné ucho posluchačovo, vykouzlit vrásku vážnosti, rozproudit radost a rozvlnit tělo svých hudebních příznivců v každém věku. V prosinci 2018 debutovala albem „Z liché kapsy“ a už spřádá plány na další hudební počiny,“ zvou organizátoři.

Začátek koncertu 20.30 hodin, vstupenky na místě, rezervace míst přímo v restauraci (tel. 327 512 248 – omezená kapacita!), info na 604 436 780 a facebook.com/kulturadomesta. Koncerty jsou pořádané za finanční podpory města Kutné Hory.

tz, red

 

Zavřít menu