Program v parku U Tří pávů vás bude bavit i v prázdninových měsících, pokračují Špalíčkovy tvořivé dílničky, do parku se vrátí Divadélko Kůzle s programem nejen pro děti, ale poněkud netradičně i pro dospělé, a nebude chybět ani koncert kutnohorského Royal Dixieland Jazz Bandu.

 

Červencový program parku U Tří pávů

9. 7. / 15:00 – 17:00 hodin / Špalíčkovy tvořivé dílničky. Aktuální program dílniček hledejte na www.u3pavu.cz, vstupné dobrovolné. Maminky si mohou zatím v kavárně pochutnat na čerstvém domácím langoši, domácí tvarohové buchtičce, vaflích či toastech.

9. 7. / 20:00 hodin / Písničkový recitál nejen pro dospělé – F. a S. Pokorní (Divadélko Kůzle). Divadélko Kůzle tak trochu jinak. František Pokorný a Silvie Pokorná jako interpreti svých autorských písní nejen pro dospělé. Vystoupení je komorního rázu, je pojaté jako folkový recitál.

12. 7. / 16:00 hodin / Pohádka Divadélko Kůzle / Zazpívejme notu pro křiklouna Otu. Na okraji lesa žije chasník Ota, který každý den tak huláká, až se hory zelenají. To nedělá moc dobře lesní víle Elfrímě a hejkalovi Helbertovi. Dostanou báječný nápad, jak Otu křičení zbavit. Najdou mu nevěstu. Jestli se jim to podaří a jak vše zvládnou se dozvíte v této pohádce.

16. 7. / 15:00 – 17:00 hodin / Špalíčkovy tvořivé dílničky. Aktuální program dílniček hledejte na www.u3pavu.cz, vstupné dobrovolné. Maminky si mohou zatím v kavárně pochutnat na čerstvém domácím langoši, domácí tvarohové buchtičce, vaflích či toastech.

16.7. / 16:00 a 18:00 hodin / Divadélko Kůzle a přátelé „Z pověstí kutnohorských“. Autorské, hudebně dramatické představení pro celou rodinu. Jak to vlastně bylo s kutnohorským stříbrem, kdo je doopravdy střežil a kdo si ho chtěl urvat jen pro svou potěchu? Byla či nebyla pekelná pobočka i v našem městě a jak s pekelným personálem vycházela svatá panna Barbora? Proč hořel Rufusovi povoz a jak velkou práci umí udělat  jeden kostlivec z Neškaredic? Odpovědi na tyto otázky se dozvíte v divadelním kuse s příznačným názvem „Z POVĚSTÍ KUTNOHORSKÝCH“. Představení je určeno pro celou rodinu od babiček po děti od 3let. Délka představení cca 50 min.

18. 7. / 10:00 hodin / Bleší trh. Máte nepotřebné věci, které byste chtěli poslat dál? Neváhejte a přijďte jimi někomu dalšímu udělat radost!

23. 7. / 15:00 – 17:00 hodin / Špalíčkovy tvořivé dílničky. Aktuální program dílniček hledejte na www.u3pavu.cz, vstupné dobrovolné. Maminky si mohou zatím v kavárně pochutnat na čerstvém domácím langoši, domácí tvarohové buchtičce, vaflích či toastech.

28. 7. / 18:00 hodin / Royal Dixieland Jazz Band. Koncert kutnohorské kapely, která má v repertoáru především tradiční dixielandové písničky. Kapela vznikla v Kutné Hoře začátkem roku 2012. V repertoáru má především tradiční dixielandové písničky, které vznikaly ve dvacátých letech minulého století v New Orleans a Chicagu. V bandu hrají muzikanti z Kutné Hory a okolí, pro které se stal tradiční jazz příjemným zpestřením v jejich muzikantském životě. Pěveckého partu se ujala mladá talentovaná zpěvačka Alžběta Sosnovcová, která se zároveň věnuje interpretaci rockové i popové hudby. V lednu 2013 natočila kapela v Hradci Králové CD s názvem „Down By The Riverside“. Royal Dixieland Jazz Band – obsazení: Zdeněk Jeřábek – kornet, Pavel Gregor – klarinet, Boris Buňka – tenor saxofon, Franta Kočárník – trombon, Franta Štěrba – piano, Standa Kuba – kytara, banjo, Pavel Pečenka – bicí, Karel Hamr – tuba , Alžběta Sosnovcová – zpěv

30. 7. / 15:00 – 17:00 hodin / Špalíčkovy tvořivé dílničky. Aktuální program dílniček hledejte na www.u3pavu.cz, vstupné dobrovolné. Maminky si mohou zatím v kavárně pochutnat na čerstvém domácím langoši, domácí tvarohové buchtičce, vaflích či toastech.

(tz)

.

Zavřít menu