Pozvánka: Písničkář Michal Horák zve na koncert k výročí 30 let kutnohorské charity

Oblastní charita Kutná Hora slaví 30 let. Od poloviny září do poloviny listopadu pořádá akce v Kutné Hoře i v Čáslavi.

Po dobu oslav lidé mohou navštívit koncerty, besedy, divadelní představení, putovní výstavu, podzimní rovnodennost nebo odpoledne s aktivitami pro celou rodinu. Program oslav naleznete na webových stránkách kutnohorské charity https://kh.charita.cz/aktualne/akce-a-pozvanky/oslavy-30-let-oblastni-charity-kutna-hora.

Součástí oslav je i koncert písničkáře a učitele Michala Horáka, který se svou kapelou vystoupí v pátek 27. září od 20:00 v refektáři Phillip Morris. „Tohle turné bude doposud jednoznačně největší koncertní zářez. Jdeme v několika městech do největších prostor, do kterých jsme si kdy sólově troufli. Písničky máme s klukama z kapely v paži jak nikdy doposud, ale kdo na naše koncerty chodí, ví, že se stejně spoustu věcí semele až na místě, a to nás na tom baví. A taky chystáme nějaká překvapení a novinky. Bude to prostě velký…budu se těšit,“ vzkazuje Michal.

Na koncert zve i ředitel Oblastní charity Robert Otruba: „S Michalem a jeho rodinou se znám osobně. Mám rád jeho písničky, které jsou radostné a hravé a na koncert se velmi těším. Věřím, že pro Vás bude příjemným zážitkem, navíc podpoříte dobrou věc. Srdečně Vás zvu.“

Dora Procházková

Zavřít menu