Další z nepravidlených večerů s vynikajícím vínem a zajímavou gastronomií nabídne gurmánům 26. června od 19. hodin kutnohorská Vila U Varhanáře. Ochutnávat se tentokrát budou vína rosé z tuzemských i zahraničních vinic.

.
.
Své kuchařské umění znovu předvede vynikající kuchař a zábavný společník, majitel restaurace Marina Kolín, pan Václav Říha. Vína představí a vybírá jako obvykle pan Aleš Svoboda ze zásob Vinotéky U Kamenného domu a společnosti La Caoba. Ochutnáte růžová vína z produkce nejen tuzemské, zastoupení bude mít Itálie, Francie i Španělsko. Na jídelním lístku pro tento večer najdete carpaccio z červené řepy s gratinovaným kozím sýrem, kuřecí špízy Pinchitos se salátkem a křupavou bagetkou, šafránové rissoto s mikro ratatouille a grilovanou krevetou a sladkou tečku na závěr udělá jahodový dort s čokoládovou polevou. Termín těsně před letními prázdninami snad zajistí teplý večer pro posezení na terase s nádherným výhledem na katedrálu sv. Barbory, Jezuitskou kolej a do údolí Vrchlice.
.
Italie
.
Cena za osobu činí 650,- Kč. Počet míst je omezen, prosíme proto o rezervaci předem na telefon 327 536 900 nebo emailem info@uvarhanare.cz. Na ubytování v hotelu Opat i ve Vile U Varhanáře nabízíme účastníkům degustace 20% slevu.

(tz)

.

Zavřít menu