Veteran Rallye Kutná Hora pokračuje i v neděli, je svátkem milovníků veteránů, muziky i dobrého jídla

Jubilejní X. ročník Veteran Rallye Kutná Hora pokračuje i v neděli 19. srpna bohatým programem. Milovníci automobilových veteránů mohou obdivovat více než čtyřicet nádherných vozů vyrobených do roku 1940, atmosféru dané doby podtrhují i posádky v dobových kostýmech.

V sobotu odpoledne vozidla vyrazila z Palackého náměstí na spanilou jízdu do Národního hřebčína Kladruby nad Labem.

V neděli 19. 8. od 10 hodin se uskuteční další dvě kola závodu do vrchu Kaňk, startují z Lorecké ulice. Jelikož jsou auta výkonnostně naprosto rozdílná, nevítězí ten nejrychlejší. Jedná se o tzv. jízdu pravidelnosti, v níž se snaží závodníci zajet všechna čtyři kola (dvě v sobotu a dvě v neděli) ve stejném čase. Vítězí ten, jehož časy se nejvíce blíží prvnímu zajetému. Slavnostní vyhlášení výsledků X. ročníku Veteran Rallye je na programu ve 14.30 hod. na Palackého náměstí, kde je od 10 hodin připraven pestrý program pro veřejnost zdarma – kuchařská show, koncerty, stánky s regionálními produkty. V sobotu se tu konala tradiční soutěž v pojídání ovocných knedlíků.

Večer program na Palackého náměstí vyvrcholil koncertem kapely Minus 123 minut a ohňostrojem.

Více informací o Veteran Rallye Kutná Hora 2018 a doprovodném programu naleznete na  www.veterani-kh.cz a na Facebooku –https://www.facebook.com/IntVeteranRallye/´, nebo zde: https://kutnohorskelisty.cz/kultura/jubilejni-x-rocnik-veteran-rallye-s-bohatym-doprovodnym-programem-se-v-kutne-hore-uskutecni-jiz-18-19-srpna/ -pra-

Zavřít menu