Výstava Hora Kutná v umění výtvarném v kutnohorské kavárně Čert a Káča byla prodloužena do 17. března a doplněna o další díla
Foto: M. Pravdová

Hora Kutná v umění výtvarném je název výstavy, kterou připravila umělecká agentura a galerie ArcusGallery pro kutnohorskou kavárnu Čert a Káča v Husově ulici 102/5 v podloubí. Pro velký zájem se ArcusGallery rozhodla výstavu Hora Kutná v umění výtvarném prodloužit, a to do neděle 17. března 2024. Galerie také připravuje na středu 28. února 2024 od 17.30 hodin vernisáž této doplněné a upravené výstavy.

Výstava obrazů, grafických listů, fotografií a keramiky Hora Kutná v umění výtvarném byla zahájena ve středu 31. ledna.  Vernisáží provedla a jednotlivé autory krátce představila Lenka Frankovicová. Jak mimo jiné podotkla, výstava hostí díla amatérských výtvarníků i profesionálních umělců, kteří však mají jedno společné: spojuje je lásky k umění. A také láska ke Kutné Hoře. O hudební zážitek se postaral básník, kytarista a zpěvák Pavel Štědrý, který také výstavu zahájil zvukem keramického zvonce ArcusGallery.

red, foto: pra

Psali jsme:

Zavřít menu