Existenční zápas mužů FBC a volejbalový nebo basketbalový kemp

První březnový kemp náročného měsíce na Klimešce odstartuje pobyt Volejbalové akademie a jejího minivolejbalového kempu s hlavním lektorem Zdeňkem Haníkem, ten je specialista na učení dovedností v rámci ČVS (projekt Benjamínci a Naděje), bývalý trenér reprezentace ČR mužů, místopředseda Českého volejbalového svazu a místopředseda Českého olympijského výboru. Tento kemp bude věnován mj. bloku, pádové technice nebo podání. Spolupráce Klimeška – Volejbalová akademie pokračuje již pátým rokem a kromě tradičního kempu minivolejbalu 4-5x ročně hostíme také jednodenní vzdělávací semináře na specifické volejbalové téma.

Sobota i neděle tréninková hala patří tedy volejbalu.

Zápas o bytí a nebytí ve stávající sezoně florbalové divizi mužů čeká ve vyřazovacích bojích, tzv. play-up domácí borce z FBC Kutná Hora v sobotu 2.3.2024 od 18:00. Kluci minulý víkend prohráli oba zápasy na palubovce kralupských Vlků a v sérii na tři vítězné zápasy musí zítra zvítězit. Pokud prohrají, sezona pro FBC končí, jestli výhra, tak v neděli 3.3.2024 od 18:00 na Klimešce zápas číslo 4. Případný pátý zápas by se hrál ve středu 6.3. v Kralupech.

Víkendový program doplní svým příjezdem v neděli odpoledne basketbalová reprezentace žen do 15 let. Děvčata pod vedením trenéra Roberta Landy absolvují na hlavní hale Klimešky 5 tréninkových jednotek během tří dnů, odjezd je naplánován na úterní odpoledne. Mladé basketbalistky navazují na pobyt reprezentace mužů do 16 let na začátku února, několik basketbalových mládežnických výběrů se u nás v průběhu příštích 4 měsíců bude připravovat mistrovství Evropy svých kategorií během letních prázdnin.

Michal Vavák

Zavřít menu