I když se letošní zima netváří jako pořádná zima, kutnohorský klub lyžařů nezahálí. V prvních lednových dnech si dva trenéři klubu obnovili své licence na odborném kurzu v Peci pod Sněžkou. Mohli tak s ostatními trenéry vést jednodenní kurzy, které klub v průběhu ledna a února pořádal v lyžařském středisku v Herlíkovicích.

.
Těchto sobotních zájezdů se spolu s členy klubu zúčastnili i další zájemci, i těm se trenéři věnovali, aby je naučili základům sjezdového lyžování.
Nyní se všichni členové klubu lyžařů chystají na vyvrcholení sezóny, týdenní lyžařské soustředění na Horních Mísečkách. Zde bude probíhat intenzivní výuka sjezdového lyžování, letos opět rozšířená o výuku snowboardingu. Uprostřed týdne se děti pobaví na karnevalu na lyžích a své lyžařské dovednosti změří v závěrečném bodovaném slalomu, kde budou moci ukázat, co se během týdne naučili.
Když nejsou naši členové aktuálně na lyžích, probíhá každý týden trénink a cvičení „nasucho“, vždy v úterý od 17-ti hodin na Základní škole Žižkov nebo na kole v okolí Kutné Hory. Zájemci o lyžování se již nyní mohou hlásit a začít novou sezónu v našich řadách. Více informací najdete ZDE.

Klub lyžařů Kutná Hora

Instruktorský kurz se konal za podpory Města Kutné Hory.
.
logo 2016

 
.

Zavřít menu