Na Mistrovství České republiky v tanečním sportu – kombinaci 10ti tanců vybojoval skvělé 5. místo taneční pár Veronika Nováková a Patrik Dobruský, byli vyzváni k účasti na mistrovství světa

Odložené mistrovství se konalo první zářijový víkend ve sportovní hale v Kojetíně na Moravě. Ve své kategorii U21 se Patrik s Veronikou prosadili jak v tancích standardních, tak i v tancích latinskoamerických. Taneční a kondiční příprava, která zabrala prakticky celé prázdniny, se vyplatila. Veronika Nováková, která reprezentuje Taneční školu Novákovi Kutná Hora, tak následovala úspěch své sestry Barbory Novákové, která prakticky přesně před rokem obsadila v této kategorii také finálové 6. místo.

„Na základě tohoto výsledku byli v úterý 21. září osloveni prezidentem Českého svazu tanečního sportu Martinem Dvořákem k účasti na Mistrovství světa v 10 ti tancích kategorie Under 21, které se koná 27. a 28. listopadu 2021 v Izraeli (město Rishon Le Zion). V tuto chvíli se snažíme získat finanční podporu,“ řekl Antonín Novák z TŠ Novákovi Kutná Hora.

Zavřít menu