V neděli odjeli Sršni bojovat o další krajské body do Příbrami. Stanislav Bednář měl několik omluvenek zkušených hráčů a tak v sestavě musel improvizovat. Vědom si kvalit Spartaku tušil, že nebude jednoduché přivézt body. Hned první třetina dala jeho obavám za pravdu.

.
TJ Spartak Příbram – SK Sršni Kutná Hora  3:4 (1:0, 1:1, 1:3)
V první části hry využili zkušení domácí hráči přesilovku a otevřeli skóre. Povzbuzeni vedením drželi vývoj pod kontrolou až do sirény.
Ve druhé části navýšili vedení druhým gólem a Sršni se nemohli prosadit. Změnu přinesla až přesilovka, kterou využil Meloun a dostal Sršně na kontakt. Povzbuzení hosté zvýšili střeleckou aktivitu (6/11) a chtěli vyrovnat. To se sice nepovedlo, ale bylo zaděláno na drama třetího dějství.
V úvodu třetí části se Sršňi dočkali vyrovnání z hole Jelínka po Drahoňovského asistenci. Domácí za další dvě minuty „nabídli“ Sršňům přesilovku. Sádlo našel přihrávkou Javůrka, který zařídil otáčku skóre na 2:3. Sedm minut před koncem se karta obrátila a přesilovku využili domácí. Srovnali skóre a oba soupeři dobře bránili ve snaze neztratit utkání. Když už to vypadalo, že se budou body dělit a do závěrečné sirény chybělo třicet vteřin, našel Meloun přihrávkou volného Jana Tvrdíka, který rozvlnil příbramskou síť a poslal všechny body na konto Sršňů.
Tříbodovým ziskem se Sršni posunuli na druhé místo tabulky a další bitvu svedou doma v neděli 1. listopadu od 17:30 hod. s Hvězdou Kladno.

Hynek Macháček, SK Sršni Kutná Hora
.

Branky Sršňů: Meloun, Jelínek (Drahoňovský), Javůrek (Sádlo), Jan Tvrdík (Meloun)

Sestava: Hermann (Březina) – Siváček, Švejda, Meloun, Drahoňovský, L. Šváb, Rudolfský, Sádlo, Javůrek, Tvrdík I., Jan Tvrdík, Jelínek, Jestříbek, Hynek, Charvát   Trenér: Stanislav Bednář

Vyloučení: 5/4

Střely na bránu: 17/26

 

Zavřít menu