Pobyt basketbalové reprezentace U16 a FBC vs JH
Basketbalových kempů mládežnických reprezentací přivítá Klimeška v roce bezmála dvě desítky

Před námi je první únorový víkend a ten přinese na Klimešku tři kolektivní sporty – basketbal, futsal a florbal.

Od soboty do pondělí si kutnohorskou sportovní halu pro svůj třídenní kemp vybrala mužská basketbalová reprezentace hráčů do 16 let. Trenér František Rón – trenérská legenda českého i slovenského basketbalu, majitel 8 klubových trofejí z Česka a Slovenska, bývalý trenér mužského USK Praha nebo ženského Pezinoku a absolvent několika zahraničních stáží včetně Boston College nebo Ohio State University – naordinoval hráčům 6 tréninkových jednotek na parketách hlavní haly aneb příprava na letní ME U16 právě začíná.

Basketbal doplní v sobotu 3.2. na tréninkové hale futsal a poslední zápas futsalistů N.P.C. na Klimešce. Ti hostí v okresní soutěži od 19:30 tým Baník Chvaletice.

Neděle 4.2. je florbalová. Na tréninkové hale to bude turnaj juniorů, kluky z FBC Kutná Hora čeká od 9:00 tým Mladé Boleslavi a od 11:20 déčko Acema Sparta Praha. Na juniory naváže od 18:00 na hlavní hale domácí elitní mužský tým. V předposledním zápase na Klimešce v letošní základní části přivítají borci z FBC jihočeský Jindřichův Hradec. ten je v tabulce divize B na osmém místě, Kutnohorští na šestém. Jde o důležité body do tabulky a postavení před blížícím se playoff. Přijďte podpořit a zafandit na Klimešku!

Michal Vavák

Zavřít menu