V permanenci bude po celý víkend zimní stadion. Bude na co se dívat! V sobotu se na umělé ploše uskuteční oslavy desátého výročí založení florbalového oddílu SKP Olympia Kutná Hora. V neděli potom před začátkem turnaje v in-line hokeji proběhne autogramiáda a show trénink s mistryněmi světa v této disciplíně.

Desáté výročí založení florbalového oddílu oslaví SKP Olympia Kutná Hora v sobotu 25. května „Festivalem florbalu“ na kutnohorském zimním stadionu. Kromě přátelských zápasů jsou na programu dovednostní soutěže, vyhlášení nejlepších hráčů uplynulé sezóny a program vyvrcholí utkáním „áčka“ s patnáctinásobným mistrem ČR, Tatranem Střešovice. Kompletní program a videoupoutávku najdete ZDE.

V neděli 26. května se na zimáku uskuteční autogramiáda a showtrénink pro děti s mistryněmi světa v in-line hokeji. V pravé poledne potom odstartuje třetí ze série in – lineových turnajů. Divákům se představí domácí Sršni, Kladno Mix, Profi Plzeň & spol. a samozřejmě ženský reprezentační výběr, hrající v přípravě pod hlavičkou Sebranka.cz. Hraje se systémem „každý s každým“, poslední zápas turnaje začne v 15.45 hodin. Vstup na akci je zdarma! Více informací najdete ZDE.

(jok)

.

Zavřít menu