Pozvánka: Přihlašte se na Českomoravský pohár nordic walking

Ve spolupráci s kutnohorskými walkerkami zorganizovala Českomoravská federace Nordic Walking, kterou zaštiťuje finská Original Nordic Walking Federation, jeden ze čtyř závodů v nordic walkingu ze série Českomoravský pohár.

Českomoravský pohár nordic walking je série čtyř závodů v nordic walkingu. Soutěž organizuje Českomoravská federace Nordic Walking ve čtyřech obcích: v Bruntále (11. května), v Mrsklesích u Olomouce (8. června), v Kutné Hoře (27. července) a v Hamru na Jezeře (5. října). V Kutné Hoře odstartuje vůbec první závod nordic walkingu ve Středočeském kraji, a to 27. července od 10 hodin v parku pod Vlašským dvorem (Breüerovy sady).

Závod je zařazen mezi soutěže světové ligy Nordic Walking ONWF (Original Nordic Walking Federation). Závodníci budou mít na výběr mezi dvěma tratěmi, které budou dlouhé pět a deset kilometrů. Závodu se může účastnit každý bez ohledu na věk či fyzickou kondici.

Pro přihlášení a více informací o závodech navštivte webové stránky Českomoravské federace nordic walking: https://cmfnw.cz/zavody/.

Dora Procházková, foto: Renata Berková

Zavřít menu