Stolní tenisté TJ Sokol Kutná Hora mají v letošní sezóně dvě družstva s ambicemi postoupit do vyšší soutěže. Družstvo „A“ usiluje o postup do divize, družstvo „B“ usiluje o postup do krajské soutěže I. třídy. Obě družstva vykročila úspěšně do závěrečných bojů. ………………………………………………………………..

Obě družstva čtvrtfinálové boje play off zvládla výborně a zaslouženě postoupila do závěrečných finálových bojů, které začaly tuto sobotu.

„Áčko“ přivítalo na svých stolech dlouholetého rivala, družstvo TJ Sokol Krchleby. Zápas se vyvíjel od začátku velmi dramaticky, teprve posledním utkání rozhodlo o vítězství kutnohorského týmu v poměru 10:8. Nejlepším hráčem domácích byl Petr Uher se 100% úspěšností (4 body). Za domácí dále bodovali: Tomáš Maruščák 3 body, Radek Štus 1 bod a čtyřhry Uher-Liberský a Štus-Maruščák.

Družstvo „B“ přivítalo na svých stolech nebezpečného soupeře, družstvo TJ Klučov. Kutnohorští hráči měli zápas od začátku pod kontrolou a nakonec zvítězili poměrem 10:3. Pochvalu za svůj výkon zaslouží bez rozdílu všichni hráči družstva – Martin Vala, Martin Sosnovec, Petr Beňuš a Ondra Mucha.

Závěrečné kolo finálových bojů play off se uskuteční příští víkend.

Michal Tivodar, TJ Sokol Kutná Hora

.

Zavřít menu