Titul Mistr ČR amatérské taneční ligy SUT přivezl do Kutné Hora Honzík s Eliškou z Taneční školy  Novákovi

Reprezentanti Taneční školy Novákovi Kutná Hora Honzík Kmoch a Eliška Čermáková zvítězili v kategorii Děti II. na Mistrovství České republiky SUT a tím získali pro domovský klub titul Mistr ČR. Toto mistrovství se konalo v již tradičním termínu na státní svátek 8. května 2019 v Pardubicích.

Na toto mistrovství se z kutnohorské taneční školy vypravilo celkem pět tanečních párů. Kromě titulu mistra ČR přidaly páry do sbírky titulů ještě titul prvního vicemistra v kategorii Junior I. standardních tanců – Roman Čermák s Monikou Vedralovou a v kategorii Junior I. latinskoamerických tanců – Míša Havlín s Aničkou Mičánkovou. Míša s Aničkou pak ještě vybojovali titul 2. vicemistra v kategorii  Junior I. standardních tanců.

Výsledky MČR Pardubice:

kategorie Děti II. kombinace

  1. místo – Jan Kmoch – Eliška Čermáková – MISTR ČR SUT pro rok 2019

kategorie Junior I. – standardní tance

  1. místo – Roman Čermák – Monika Vedralová – 1. VICEMISTR ČR SUT pro rok 2019, 3. místo – Michal Havlín – Anna Mičánková – 2. VICEMISTR ČR SUT pro rok 2019, 6. místo – Pavel Vocl – Elen Hehlová

kategorie Junior I. – latinskoamerické tance

  1. místo – Michal Havlín – Anna Mičánková – 1. VICEMISTR ČR SUT pro rok 2019, 6. místo – Roman Čermák – Monika Vedralová, 9. místo – Pavel Vocl – Elen Hehlová

kategorie Mládež  – standardní tance

  1. místo – Dalibor Hovorka – Helena Lučivňáková

kategorie Mládež – latinskoamerické tance

  1. místo – Dalibor Hovorka – Helena Lučivňáková

V sobotu 11. května 2019 se další velice důležité soutěže zúčastnil taneční pár mezinárodní taneční třídy Patrik Dobruský s Veronikou Novákovou. Jednalo se o seriál soutěží Českého svazu tanečního sportu, a to o TANEČNÍ LIGU Mládeže. Tady se Patrik s Veronikou v latinskoamerických tancích probojovali až do finále, kde brali 3. místo hned za 2. vicemistrem Evropy v latinskoamerických tancích a za 2. vicemistrem ČR v latinskoamerických tancích !!!

V ten samý den se pohárové taneční soutěže Cena města Kladno zúčastnil Tomáš Kalous s Barborou Novákovou a umístili se na skvělém 2. místě.

tz

Zavřít menu