Sedmé kolo soutěže odjeli Sršni odehrát do Berouna proti HK Králův Dvůr, týmu s ambicí postoupit zpět do KLM. Při absenci Siváčka, Tvrdíka I., Melouna, Myřátského a Krištofa tým doplnili Šváb a Kurka z juniorky.

.

HK Králův Dvůr – SK Sršni Kutná 10:3 (5:1,3:1,2:1)

Začátek utkání dokonale vyšel domácím. Agresivní napadání rozehrávky Sršňů přineslo jejich chyby, které hned třikrát po sobě skončily brankou v Hermannově síti. Domácím vycházelo téměř všechno a nezměnilo to ani snížení Hynka z dorážky. Do první sirény Králův Dvůr dominoval a přidal ještě další dvě branky.
Do druhé části vstoupili Sršni lépe. Ztížili soupeři přechod středního pásma a měli více ze hry. Jelínkovo snížení na 5:2 přineslo oživení útočných akcí. Bohužel místo dalšího snížení přišly fauly, dvojnásobná oslabení a další góly domácích. S druhou sirénou svítil na tabuli stav 8:2 a kolenem faulovaný Jan Tvrdík nemohl pokračovat ve hře.
Třetí část již rozhodnutého utkání ozdobil Janotův brejk s přesnou střelou do horního růžku, na který domácí odpověděli v přesilovce. Poslední slovo měli desátou trefou domácí, kteří tak završili své zasloužené vítězství.

Sršni tedy poprvé prohráli a ztratili tři body. O lepší výsledek se pokusí v neděli 16.11., hrají doma proti HC Žabonosy od 17:30.

Hynek Macháček, SK Sršni Kutná Hora

.
Branky Sršňů
: Hynek (Andrle), Jelínek (Jan Tvrdík), Janota (Jelínek)

Sestava: Hermann (Kurka) – Vaněk, Krejza, Švejda, Tvrdík II., Richter, Šváb, Rudolfský, Janota, Pipek, Sádlo, J.Tvrdík, Jelínek, Andrle, Hetfleisch, Hynek

Vyloučení: 8/10

 

.

Zavřít menu