100. narozeniny oslavila paní Věra Jedličková na oddělení LDN kutnohorské nemocnice

Krásné sté narozeniny oslavila paní Věra Jedličková v pondělí 8. února na oddělení LDN kutnohorské nemocnice, kde je v současné době hospitalizována. Jak řekla, pochází z Kutné Hory, ale bydlí v Miskovicích. Těší se, až se po zotavení bude moci vrátit domů. Gratulanti museli před vstupem na oddělení podstoupit antigenní testy a dodržovat další preventivní opatření.

Vše nejlepší a pevné zdraví popřál jubilantce starosta města Josef Viktora, který paní Jedličkové předal kytici. Mezi gratulanty byli také starosta Miskovic Petr Henčl s referentkou obecního úřadu Markétou Veselou. K významnému výročí přišel paní Jedličkové popřát také ředitel kutnohorské nemocnice doktor Petr Geřábek, spolu s týmem oddělení LDN. Je vidět, že paní Jedličková je s péči spokojena, sestřičku stále držela s důvěrou za ruku.

Nemocniční pokoj ozdobila záplava pestrobarevných květin. „Moc vám všem děkuji,“ řekla paní Jedličková. Na stolku u lůžka má paní Jedličková na dohled nejen krásné květiny, ale také fotografie rodiny, svých milovaných. A také dárky, které ji rodina přinesla k narozeninám.

Ke gratulantům a přáním pevného zdraví se připojuje i redakce Kutnohorských listů.

Monika Pravdová

Zavřít menu