Centrum  pro  zdravotně  postižené a seniory Středočeského kraje v Kutné Hoře připravilo na čtvrtého září 2013 v čase od  9. do 16. hodin. v prostorách CZP a okolí v Dolní ulici Den otevřených dveří spojený s výstavou kompenzačních pomůcek. Nadále budou samozřejmě pokračovat i další aktivity Centra.

Pozvání na Den otevřených dveří přijaly firmy WIDEX (pomůcky pro sluchově postižené), SPEKTRA (pomůcky pro zrakově postižené), JOSEF HURT- ruční ovládání (úprava vozidel pro tělesně postižené), BOGO elektrické a mechanické vozíky (elektrické vozíky, skútry, mechanické vozíky) a PRODEJNA KOMPENZAČNÍCH POMŮCEK v Kutné Hoře (pomůcky pro seniory a tělesně postižené občany). Všechny přihlášené firmy přislíbily přivézt pomůcky, které jsou z řad jejich klientů nejvyhledávanější a nejdostupnější. Budete mít příležitost si pomůcky prohlédnout, konzultovat vhodnost jejich využití s odborníkem a některé si budete moci i vyzkoušet. Získáte též informace týkající se jejich pořízení (cena, možnost příspěvku, dodací lhůta…). Kromě těchto vystavovatelů jsme pozvali též prodejce výrobků pro zdraví ( bylinné i ovocné čaje, mýdla, krémy, masti a kapičky aj.)

Další akce Centra
Poradní den pro uživatele naslouchadel se uskuteční  21. srpna 2013  od  9:00 do 12:00 v prostorách  CZP v Dolní ulici  186. Vaši oblíbenou Kavárničku pro seniory, tentokrát burčákovou,  připravujeme  na  18. září 2013 opět od 14 hodin v Lorci. Již od července se konají dvakrát v měsíci  Tvořivé dny  pro zájemce z řad seniorů a postižených občanů, vždy na dané téma. Účastníci tak mohou strávit hezké dopoledne při společném tvoření či soupeření u stolních her. Za účast nic nezaplatíte, něco se naučíte a výrobek si odnesete!

24. července – malování na sklo

7. srpna –  stolní hry

16. září budeme vyrábět přáníčka z čajových sáčků

30. září –  malování na sklo

Akce se konají v CZP v Dolní ulici vždy od 9:00 hodin.

Můžete si u nás také půjčit kompenzační pomůcky: invalidní vozík, toaletní křesla, nástavec na WC, sedačka do vany i sprchy, chodítka, berle, zesilovač zvuku, sluchadlo. Můžete si u nás zakoupit baterie, filtry a krabičku s vysoušecí tabletou pro sluchadla.

CZP SČK Kutná Hora, Dolní 186

Zavřít menu