Cesta životem bez bariér byla vybrána Českou televizí do benefičních adventních koncertů, přímý přenos se uskuteční 10. prosince od 17.30 na programu ČT 1

Do letošního cyklu benefičních adventních koncertů České televize byla z řady uchazečů vybrána i organizace Cesta životem bez bariér. Stala se tak jednu ze čtyř neziskových organizací, které letos Adventní koncerty České televize podpoří. Přímý přenos se uskuteční v neděli 10. prosince od 17.30 z Baziliky sv. Petra a Pavla na Vyšehradě a sledovat ho bude možné na programu ČT 1. Informovali jsme o tom již v listopadovém vydání Kutnohorských listů, celý článek je k dispozici i v jejich webové podobě.

„Organizace poskytuje sociální službu dětem s kombinovaným postižením a vnímám ji jako nezastupitelnou a velmi kvalitní,“ uvedl Marian Šlesingr, vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví MěÚ Kutná Hora s tím, že organizaci finančně podporuje i město Kutná Hora. „Vnímám jako dost zásadní, že si Česká televize vybrala k podpoře právě tuto organizaci,“ dodal Marian Šlesingr.

Cesta životem bez bariér usiluje o odstraňování bariér, plnohodnotný život handicapovaných dětí. I nadále rozšiřuje nabídku služeb, volnočasové aktivity, pohybové a  rehabilitační služby atd. Výtěžek z adventních koncertů poslouží k dofinancování II. etapy rekonstrukce a vybavení Centra služeb KOSTKA v Kvapilově ulici v Kutné Hoře.

Nenechte si přímý přenos benefičních adventních koncertů České televize v neděli 10. prosince od 17.30 hodin ujít, účastnit se ho bude Petra Hnátová, zakladatelka a předsedkyně organizace spolu s vedoucí fyzioterapeutkou Lenkou Haspeklovou. Součástí přímého přenosu bude i medailon o organizaci. Štáb České televize natáčel 28. září záběry i v kutnohorském plaveckém bazénu. kde organizace nabízí plavání pro handicapované děti a mládež. Pozvánka na benefiční koncert a krátká prezentace organizace Cesty životem bez bariér zazní také v pátečních večerních událostech a komentářích v čase cca 22.45 na ČT 1 a také ve Studiu 6 v sobotu 9. prosince.

pra

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1148499747-sama-doma/223562220600125/cast/1011391/

Psali jsme:

Zavřít menu